Vakantiestress 2.0

Gepubliceerd op 6 juli 2022 om 17:20

Die eindsprint voordat we op vakantie gaan; het is de ultieme combinatie van ‘jippie we gaan bijna’ tot aan pure stress.

We gaan voor het eerst met het hele gezin naar het buitenland en zullen ervoor zorgen dat het een prachtige ervaring wordt voor iedereen. Ook voor de hechtingskinderen.

Voor de reis zelf hebben we een creatieve oplossing bedacht; er passen nu eenmaal geen 12 personen in onze auto. Daarom boekten we in januari al tickets voor Collin en twee van de gezinshuiskinderen. Half juni kregen we bericht dat de papieren niet in orde waren van een van de kinderen.

Gegarandeerde paniek, zweten en stress in de Stal.
De kinderen vragen zich af of ze dan wel mee mogen op vakantie (ja natuurlijk gaan jullie mee!). De tickets moeten omgeboekt (en zijn anderhalf keer zo duur als in januari). Een van de kinderen die mee zou gaan met de auto, gaat alsnog met het vliegtuig waarvoor de juiste toestemmingsformulieren nodig zijn.

Het komt allemaal goed, ook voor deze vakantie. Het is een kwestie van tanden op elkaar, lijstjes afwerken en vaak genoeg met mijn voeten in de aarde staan tussendoor.

We komen vanzelf bij de finish: onze vakantie in Italië volgende week 🙌.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.