Margriet

Gepubliceerd op 24 mei 2022 om 16:51

Dit is Margriet, de schrijfster van de posts die jij leest

Ik leerde haar ruim een jaar geleden kennen via de Ladies Circle van Katwijk en ze raakte me. Ze keek me aan en vroeg me: wat doet dit met jou?
Een pure, oprechte vraag die op dat moment gigantisch binnenkwam bij mij.

Vanaf daar startte onze samenwerking en groeide een band die veel verder gaat dan dat. Wij hebben een verbinding op een diep level, persoonlijk en zakelijk.
Voor mij is ze goud. Ze geeft me kracht, liefde, plezier, lef en vriendschap. Een zielsmaatje. Ontzettend van waarde voor mij en ik voor haar, dat krijg ik ook terug.

Tijdens onze sessies mag ik alles delen, ook de donkere stukken en dat waar ik niet zo trots op ben. Zij ziet mij en ze luistert, zonder te veroordelen en zonder ongevraagd advies. Op de momenten dat ik het nodig heb, reikt ze op haar eigen creatieve manier de ruimte en richting aan waarin ik verder mag groeien en bewegen.

Ze legt gedachten en gevoelens bloot waar ik niet altijd bij kan - geeft woorden aan mijn ziel. Stukjes daarvan verwoordt ze in de posts die ik op social deel.

We doen het SAMEN omdat zij net die extra mijl met mij meeloopt, in mijn speelveld waarin ik mijn eigen richting en ritme kan creëeren.

@margrietvandijk.nl ❤🙏

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.