Eva | Geen dag hetzelfde

Gepubliceerd op 6 februari 2023 om 09:48

De afgelopen weken waren druk en hectisch in De Stal. Overleggen, kijken, observeren, administratie. En dat herhaalde zich dagelijks, soms wel meerdere keren.

Het zijn soms dagen waarin je zo veel aan het praten en overleggen bent, dat als je thuis komt, je niet meer aan praten moet denken. Het enige wat ik dan nog wil, is op de bank ploffen en stom naar een serie staren. Voor mij een heerlijke manier om mijn hoofd leeg te maken. Als het een langere periode hectisch is - in de Stal en in mijn hoofd - waken we er met elkaar voor dat we niet overlopen en verdwalen in alle aspecten.

Vorige week dinsdagavond kwam ik thuis na zo’n dag en kreeg ik een appje van Lobat. "Morgen gaan we lekker lunchen, even geen computer en geen afspraken." Hoe lekker is het om zo’n werkgever te hebben die hierin vooruitkijkt en ziet dat we het allemaal even nodig hadden om quality-time met elkaar te hebben.

We hebben gelachen, geproost en genoten van deze middag. Om vervolgens uiteraard weer met goede moed en energie de volgende dag verder te gaan waar we waren gebleven.

Kortom; het zijn soms drukke en hectische dagen, maar er is ook zeker ruimte voor ontspanning en quality time. Hoe heerlijk is het om op zo’n plek te mogen werken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.