Flower Parade

Gepubliceerd op 15 augustus 2022 om 13:44

Flower Parade

In de volksmond ook wel bloemencorso genoemd, is een fleurige optocht van praalwagens, muziekwagens en vele andere met bloemen versierde voertuigen. Wij reden mee op een van de praalwagens als figurant.

Het was een belevenis!
Iedere minuut ervan. Het ‘optuigen’ van ons als figuranten in de vorm van prachtige outfits en make-up – werkelijk alles was fantastisch georganiseerd met daar doorheen een heerlijke onderlinge sfeer.

Het was een feest!
Om door de straten te rijden, te zwaaien naar iedereen langs de route. Al die mensen die juichen, klappen, meezingen en meedansen en daarmee het allergrootste feest creëerden.

Het was spannend!
Halverwege kregen we pech en kon onze praalwagen niet verder rijden. Teleurstelling bij de kinderen en tegelijkertijd de acceptatie dat het mis was en dus ophield hier. De daaropvolgende vreugde toen er binnen no time een nieuwe auto geregeld werd en we alsnog mee door konden in de optocht. Een prachtige levensles voor de kinderen waaruit ze mochten ervaren dat wanneer er iets mis is, je altijd mag zoeken naar een oplossing.

Het was een eer!
Om op deze manier onderdeel van ons prachtige bloemendorp te zijn. Een magische verbinding met alle mensen en bloemen. Een dag vol liefde en aandacht die onze kinderen met volle teugen tot zich genomen hebben; net als @ouwehandeva en
ikzelf.

Heel graag benoem ik mijn speciale dank voor deze prachtige mensen ook hier:
@vanpoelgeestbmw Lollypop-Entertainment, Daan & Sanne de Mooij,
alle kapsters en make up specialisten, @flowerparade_rijnsburg_holland
In het bijzonder onze piraten en kabouter Plop die ondanks de gigantische pech alsnog de vreugde lieten overheersen.

JIJ stond er, je keek naar ons én je hebt ons gezien.
JIJ maakte het voor ons tot het allergrootste feest.

Zullen we naar elkaar blijven zwaaien?
Elkaar toezwaaien – ook als het geen flower parade is?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.